Author Topic: Setting up New Client  (Read 855 times)

bsmedbilling

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
Setting up New Client
« on: November 30, 2010, 09:54:50 AM »
Hello everyone,

I have a new client who wants me to use my software but their clearinghouse. I know that is possible but I'm not sure what needs to be done to get this setup.

Any help would be greatly appreciated.

Bsmedbilling

jcbilling

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 156
Re: Setting up New Client
« Reply #1 on: November 30, 2010, 11:58:36 AM »
You would need to make sure that your software could upload a batch of claims to their clearinghouse. I would contact their clearinghouse and let them know what software you are using to see if they are compatible. And then you might be able to work with your software vendor to get that set up.

bsmedbilling

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
Re: Setting up New Client
« Reply #2 on: December 01, 2010, 09:50:17 AM »
Thanks for your help